ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Germen İlkokulu

05514202900
Germen Mahallesi Germen Sokak Dış Kapı No1,2 VİRANŞEHİR/ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2011/2012 Eğitim Öğretim yılında Atletizm Branşında Şanlıurfa il 2´ncisi gelen İlyas SIĞIRCI Okulumuza büyük bir gurur yaşattı.
Kütüphane Kitap Sayısı :380
Öğretim Şekli :İkili Eğitim Ayrıca okulumuz ilkokul - ortaokul beraber olduğu için belirtilen öğretmen sayısı (13) toplam sayıdır.
Merkezi Kalorifer
Ulaşım
Öğretmen Servisi ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca okulumuzda anasınıfı dahil olmak üzere her sınıfımızda FATİH Projesi kapsamında akıllı tahta ve internet mevcuttur. Okulumuzun hemen yanında sağlık ocağuı ve köy bakkalı bulunmaktadır.
Öğretmen Servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Germen Köyü Viranşehir Mardin Yolu üzeri 12.km Viranşehir/ŞANLIURFA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
15km olmak üzere tamamı asfalttır. 10 km şehirlerarası + 5 km köy yolu olmak üzere tamamı asfalt yoldan oluşmaktadır.